Een goed lijf verdient mooie kleding

Je kent vast het gevoel… Ik zit niet lekker in mijn vel, wordt er dan gezegd. Dat betekend dat er iets mis is… Meestal is er niets mis met je lichaam maar met het gevoel dat je over je lichaam hebt. Je bent niet echt ziek maar je hebt wel een naar gevoel dat je de hele dag achtervolgt.

Soms betekend niet “lekker in je vel” ook wel: Niet lekker in je kleding. Ook dit gevoel hebben we allemaal wel eens. Een broek die te strak zit, een of een hemd dat slordig rondom ons lichaam valt of waarvan de mouwen te kort zijn. Kortom je kleding zit niet lekker, de kleding die je hebt aangetrokken passen niet bij jouw lichaam!

Je kunt het niet lekker in je vel los zien van het feit dat je kleding niet lekker zit. Toch zijn deze 2 meer met elkaar verbonden dan je denkt! Stel dat je dat onbehaaglijke gevoel hebt dat je niet lekker in je vel zit. Je constateert het, daarna ga je lekker onder de douche, je gooit je haar in de gel, smeert een fijn crèmepje op je gezicht en trekt dat mooie overhemd aan dat je gisteren hebt binnengekregen van de online shop waar je het besteld had. Hoe voel je je nu?!

Waarschijnlijk is dat niet lekker in je vel gevoel al voor meer dan de helft verdwenen toch? Goed zittende mooie kleding beheerst je gevoel. Je wordt er zelfverzekerd van. Het is dus zeker de moeite waard om jezelf af en toe te verrassen met wat nieuws! Een nieuw overhemd bijvoorbeeld! Heb je een hekel om naar de winkel te gaan? Bezoek dan een online shop en laat je overhemden thuis bezorgen. Eén van de meest verkochte overhemden is een hemd van het merk Olymp. Dit merk heeft voor iedere lichaamsbouw een perfect overhemd. Kijk eens in de online winkel van Overhemden.com en verwen jezelf met wat nieuws! Zeker weten dat je lekker in je vel zit tijdens het dragen van deze overhemden!

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien