Mooier door medische ingrepen

Tegenwoordig doen vrouwen er alles aan om er goed uit te blijven zien op hogere leeftijd. Rimpels zijn taboe, door liposuctie laten vrouwen en mannen overtollig vet weghalen om weer mooi slank te worden, te kleine borsten worden in een handomdraai aangepast naar een cup groter. Er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, plastische chirurgie is immers behoorlijk prijzig en in principe worden esthetische ingrepen niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Veel vrouwen sparen er echt voor om op een gegeven moment een borstvergroting te kunnen krijgen. Ze voelen zich daardoor vaak zelfverzekerder en vrouwelijker, en op zich is daar niets mis mee natuurlijk. Zeker door een liposuctie kunnen vrouwen er weer aantrekkelijker uit gaan zien waardoor ze ook weer meer zelfvertrouwen krijgen, beter in hun vel gaan zitten, wat uiteindelijk weer beter is voor hun gezondheid op langere termijn.

Ooglidcorrectie laten uitvoeren

Er zijn ook talloze vrouwen en mannen die er jonger uit willen zien door bijvoorbeeld een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Ze vinden zichzelf er oud uit zien door al die rimpels, dikke oogleden en kraaienpootjes en besluiten een ooglidcorrectie te laten uitvoeren door een daartoe bevoegde arts. Op zich zijn ooglidcorrecties kleine ingrepen die veelvuldig worden uitgevoerd en vrouwen er echt weer jonger uit kunnen laten zien. Wallen onder de ogen zorgen ook nog eens voor een vermoeide indruk, dus als die worden weggehaald zien mensen er weer fris en jonger uit.

Risico ooglidcorrectie?

Bij een ooglidcorrectie wordt er dus eigenlijk een teveel aan huid en vet weggehaald en de ingreep behoort tot de meest uitgevoerde cosmetische operaties. Wat zijn de risico’s bij een ooglidcorrectie laten uitvoeren? Beschadiging van de ogen komt zelden voor, maar door de chirurgische ingreep kunnen er in een zeer klein aantal gevallen allergische reacties of infecties ontstaan. Dus al met al is een ooglidcorrectie dus een relatief veilige ingreep te noemen.

 

Bron: https://www.vandenbroeckekliniek.nl/

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien