3 redenen om Barebells eitwitrepen te kopen

Veel mensen zijn anno 2018 actief bezig met hun lichaam. Enerzijds komt dat door de sociale druk. Omdat veel mensen dit doen, zijn andere mensen geneigd om ook daarin mee te gaan. Anderzijds is het voor het zelfvertrouwen van mensen fijn als ze goed in hun vel zitten.

Het behalen/verkrijgen van je gewenste lichaam is echter geen gemakkelijk traject. Het is een langdurig traject, waarbij je rekening moet houden met meerdere componenten. Eén van die componenten is je voeding. Als je een gespierd lichaam wilt hebben, is het belangrijk om eiwitrepen te nuttigen. Maar, wat zijn nou de juiste eiwitrepen? Wij zijn gigantisch fan van Barebells. Mede daardoor hebben wij hieronder 3 redenen op een rijtje gezet hoezo jij deze eiwitrepen moet kopen.

Smaaksensatie

Barebells heeft het voor elkaar gekregen om een geweldige smaaksensatie aan de eiwitrepen toe te voegen. Het is daarom ook nog eens lekker om deze eiwitrepen te nuttigen. De volgende smaken zijn verkrijgbaar:

Caramel & Cashew, Coconut Choco, Cookies & Cream, Salty Peanut en White Chocolate Almond.

Rijk aan eiwitten

Het doel van een eiwitreep is uiteraard dat je lichaam zoveel mogelijk eiwitten binnen krijgt. Deze eiwitten zorgen voor de spieropbouw, voor het spierherstel en voor het in stand houden van de gehele spiermassa.

Eén Barebells eiwit flesje heeft maar liefst 20 gram eiwitten in zich. Dat is, zeker in vergelijking met de concurrentie, gigantisch veel.

Weinig suikers & koolhydraten

Daarentegen is het ook erg prettig dat er weinig suikers (max 2g) en weinig koolhydraten (200g) aanwezig zijn in de Barebells eiwitrepen. Deze voedingsstoffen hebben een negatieve invloed tijdens het traject om gespierd te worden.

Het is daarom erg fijn dat deze voedingsstoffen in minimale getale aanwezig zijn in de Barebells eiwitrepen.

 

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien