Vrouwen die er jaren jonger uitzien: wat is hun geheim?

Vrouwen en hun gezichtsverzorging, de één kan het geen fluit schelen en de ander zweert bij een bepaald merk. Toch staat het buiten kijf; als je goed voor je huid zorgt, word je mooier oud. Maar natuurlijk zit dat niet alleen in wat je op je huid smeert. Het is ook belangrijk hoe je met je lichaam omgaat.

 

Deze 5 tips zorgen voor een stralende huid

Je huid wordt zachter, stralender en jeugdiger als je:

 

  • Voldoende water drinkt (minimaal 2 liter per dag) en gezond eet
  • Weinig suikers eet, suiker maakt de collageenverbinding in je huid kapot
  • Matig bent met zonlicht, zelfs als je je ingesmeerd hebt, droogt de zon je huid uit en maakt het ook hier de collageenverbindingen kapot
  • Voldoende beweegt en russsssst, stess is een zeer belangrijke factor bij huidveroudering
  • Een open deur wellicht: niet rookt.

 

Deze huidverzorgingsproducten gebruiken andere vrouwen

Terug naar de huidverzorgingsproducten. Want wat je dan moet gebruiken is soms best lastig kiezen. De beauty industrie doet er alles aan jou te doen geloven dat elke crème fan-tas-tisch is. Ingrid de Jong heeft goede ervaring met het product !QMS Medicosmetics. Hieronder vertelt zij haar verhaal:

 

‘Een paar jaar geleden gebruike ik nog van alles door elkaar aan huidverzorgingsproducten. Soms was dit in de aanbieding en dan weer dat, nou hup, in mijn mandje. Maar op een gegeven moment werd ik wat ouder en dan ga je toch rimpels bij jezelf zien. In het begin zijn dat de fijne lijntjes als je net wakker wordt, tot deze op een gegeven moment niet meer vanzelf weggaan. Toen dacht ik: nu is de tijd gekomen om daar wat aan te doen!

 

Meteen verkocht aan !QMS

Ik kwam bij een heel fijn beautycentrum terecht. Daar werkten ze met !QMS anti-aging. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit van !QMS gehoord had, maar toen ze me eenmaal gingen behandelen met !QMS was ik meteen verkocht. Ik heb namelijk van mezelf een hele gevoelige huid en met de behandelingen met !QMS werd deze na elke behandeling weer rustiger.  Voorheen zat mijn huid vol vlekjes en droogteplekjes, nu ziet het er egaal en stralend uit. En, voor mij het allerbelangrijkste: mijn rimpels zijn een stuk verminderd.

 

Kies altijd voor een specialist

Als ik een beautybehandeling in mijn agenda gepland zie staan, denk ik altijd ha, heerlijk! Een ultiem ontspanmoment voor mezelf. En wat !QMS Medicosmetics echt zo geslaagd maakt, is de combinatie van de producten en de behandeling. Bij mijn beautycentrum weten ze erg veel over een gezonde en stralende huid en daarom weet ik nu precies wat ik zelf, los van de producten, thuis kan doen om mijn huid zo mooi en gezond mogelijk te houden. Ik adviseer daarom altijd om naar een huidspecialist te gaan om zo een optimaal anti-aging resultaat te behalen.

 

Wat zie jij er goed uit!

Ik hoor ook steeds vaker vanuit mijn omgeving dat ik er goed uitzie. Ik ben heel blij dat ik !QMS Medicosmetics gevonden heb, het werkt echt. Voor zowel de behandelingen als de producten van !QMS durf ik mijn handen in het vuur te steken!

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien