Slanke gerechten in een box

Wil je graag wat afvallen? Of slank blijven? Maar vind je het soms lastig om elke keer weer een gezond, voedzaam en lekker gerecht te bedenken? Dan is een maaltijdbox een echte uitkomst. Hiermee krijg je wekelijks 2 tot 4 slanke gerechten in een box thuisbezorgd. Je haalt dan voor een hele week gezonde, caloriearme boodschappen in huis.

Een maaltijdbox bevat elke week diverse gezonde producten en recepten. De doos of het krat bevat altijd voldoende ingrediënten om diverse, slanke maaltijden mee te bereiden. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en zet je binnen een half uurtje op tafel.

De Allerhande Box

De Allerhande Box van Albert Heijn is een populaire speler op de markt. Deze doos bevat gezonde producten uit het assortiment van de supermarktketen. Als je de AH Box bestelt, dan krijg je drie slanke gerechten in een box thuisbezorgd. Er zit minstens een recept met biologisch vlees of gevogelte bij en een recept met vis en groente. De producten in de doos voldoen natuurlijk aan de hoge kwaliteitseisen die de Albert Heijn hanteert.

Twee varianten

Albert Heijn biedt twee varianten van de foodbox aan:

  • Een voor twee personen. Deze kost €35,00
  • Een voor vier personen. Deze kost €49,00

Online bestellen

Je kunt de Allerhande Box via de website van de Albert Heijn bestellen. Hier kun je ook alvast de gerechten van deze week en volgende bekijken. Dit zijn altijd weer inspirerende en verrassende gerechten. Voorbeelden van de gerechten die in de AH Box zitten, zijn:

  • Ovenschotel met wintergroenten en kaassaus
  • Couscous met spinazie-paprikasaus en worstjes
  • Fusilli met kabeljauw en groenten uit de oven
  • Franse stoof met kip, prei en champignons
  • Aardappelgratin en salade met runderworst

Kortom; allemaal lekkere, gezonde en slanke recepten die eenvoudig te bereiden zijn.

Allerhande Box review

Wil je de Allerhande Box graag eens uitproberen, maar wil je eerst meer weten over de ervaringen? Dan is het een aanrader om een Allerhande Box review te lezen. De ervaringen met de Allerhande Box zijn zeer positief. De meeste gebruikers zijn erg enthousiast over de gezonde producten en de slanke gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn.

Niet vast aan een abonnement

Het grote voordeel van de AH Box is, dat je hier geen abonnement op hoeft af te sluiten. Je dient de box wekelijks te bestellen. Als je de doos bestelt, kun je ook direct andere boodschappen aan je bestelling toevoegen. Zo haal je dus in een keer al je wekelijkse boodschappen in huis. Iets dat weer heel veel tijd scheelt.

Als je de box bestelt, dan kun je zelf het tijdstip van bezorging bepalen. Je hoeft je bestelling niet gelijk online te betalen. Dit kan via de pin bij de bezorger, op het moment dat de box bij je wordt bezorgd.

AH Box Planner

Albert Heijn biedt geen abonnementen aan. Je kunt de AH foodbox dus enkel los bestellen. Met de AH Box Planner kun je de bestellingen heel eenvoudig inplannen. In de planner kun je aangeven hoe vaak en op welk tijdstip je de box wilt ontvangen. Verder is het ook mogelijk om meerdere boxen vooruit te bestellen. Zo kun je dus ook 3 of 4 foodboxen bestellen.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien