Schaamlipcorrectie: een snelle procedure voor een levenslang resultaat

Als jij grote schaamlippen hebt, dan kan een schaamlipcorrectie al je problemen in één keer oplossen. En dat voor de rest van je leven. Grote schaamlippen veroorzaken pijn bij paardrijden of fietsen. Ook kan het oncomfortabel zijn als je strakke kleding draagt. In het ergste geval kun je niet genieten van het vrijen, omdat je schaamlippen je pijn veroorzaken en je je onzeker voelt. Deze problemen zijn niet alleen vervelend, ze kunnen je hele leven beïnvloeden en dat is niet nodig. Want met een schaamlipcorrectie ben je hier snel van af.

Wanneer is een schaamlipcorrectie nodig?

Als je grote schaamlippen hebt, dan zie je dat je buitenste schaamlippen uitsteken ten opzichte van je binnenste schaamlippen. Dit levert niet altijd problemen op, maar sommige vrouwen hebben daar last van. Als jij niet langer met je grote schaamlippen kunt leven, dan is een schaamlipcorrectie een snelle en kleine ingreep die je leven kan veranderen. En meer vrouwen hebben hier last van dan je denkt. Er worden steeds meer schaamlipcorrecties uitgevoerd en hier worden grote resultaten mee geboekt. Als je het durft om de stap te zetten, zal je na de ingreep dusdanig opgelucht en blij voelen en behoren je problemen voorgoed tot het verleden.

Uitgebreid advies

Voordat de schaamlipcorrectie wordt uitgevoerd, zorgt de dokter ervoor dat je je volledig op je gemak voelt. Er gaat een uitgebreid adviesgesprek aan de schaamlipcorrectie vooraf waarna je exact weet wat je kunt verwachten, zowel tijdens als na de procedure. Tijdens het gesprek worden je schaamlippen onderzocht, spreek je met de arts over je klachten en kun je al je vragen kwijt. Om een schaamlipcorrectie te mogen laten uitvoeren, moet je wel minstens 18 jaar zijn, want dan zijn je schaamlippen volgroeid.

De correctie zelf

Op de dag van de procedure ga je naar de kliniek waar je een lokale verdoving krijgt. De schaamlipcorrectie zelf wordt uitgevoerd door een vrouwelijke arts die het overtollige vetweefsel weg snijdt en alles netjes afwerkt. Je mag na een korte rustperiode dezelfde dag alweer naar huis.

Herstellen van de ingreep

Herstel van een schaamlipcorrectie is snel. Er blijven geen littekens achter en na 2 weken ziet alles er weer normaal uit. Je lippen zijn in balans en steken niet meer uit. Er zijn ook weinig risico’s verbonden aan de ingreep. De gevoeligheid van je schaamlippen blijft gewoon hetzelfde. De genezing gaat snel en de hechtingen zijn oplosbaar. Het is mogelijk dat je wat bloedverlies ervaart, maar ook dat is snel voorbij. Als je goed voor jezelf zorgt, niet te snel zware inspanningen verricht en jezelf de tijd geeft om te helen, ben je na 4 tot 6 weken weer helemaal de oude.

Wacht niet langer

Er zijn veel vrouwen die problemen ervaren met grote schaamlippen en die de stap niet durven te ondernemen om er wat aan te doen. Bij een goede kliniek doen ze deze ingreep regelmatig. Er is niets om je voor te schamen, de ingreep is klein en het resultaat is levenslang.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien