Makkelijk thuis afvallen: is het mogelijk?

Het huishouden is niet altijd makkelijk. Sommige taken kosten veel energie. Dat weet iedereen die het huishouden zelf doet. Het is niet zo effectief als sporten zoals hardlopen en fietsen maar elke vorm van lichaamsbeweging telt. Je verbruikt calorieën met het huishouden en tuineren, je flexibiliteit verbetert en het uithoudingsvermogen ook.

Activiteit kcal/uur
Strijken 130
Bedden opmaken 140
De vloer boenen 420
Stofzuigen 180
Tuineren 300
Gras maaien 400
Seks 1400
Auto wassen 225

Voor wie is het?
Iedereen kan het huishouden doen. De vraag is alleen of je er de tijd en zin voor kunt vrijmaken. Als je normaal gesproken het huishouden niet zelf doet dan kost het even tijd om het te leren. Dat is eigenlijk met alles in het leven. Als je het onder knie krijgt dan gaat het veel sneller. Het voordeel is dat je er ook een fijn gevoel van krijgt als alle taken gedaan zijn. In combinatie met een dieet met shakes zoals deze maar met andere diëten is het mogelijk om het afvallen te versnellen.

Voordelen
Het voordeel van het huishouden en tuineren is dat je er twee vliegen in één klap mee slaat. Het huis en de tuin worden er mooi en schoon van en je krijgt lichaamsbeweging. Door deze lichaamsbeweging wordt je sterker en wordt de flexibiliteit verbeterd. Lichaamsbeweging heeft vele voordelen die samen opgesomd niet op een A4 papier passen.

Seks en afvallen
Een seks sessie met je partner is niet alleen lekker maar het heeft ook voordelen voor de gezondheid. Er wordt tijdens de seks meer groeihormoon aangemaakt dan normaal. Dit zorgt ervoor dat je sneller in spiermassa aankomt. Met meer spiermassa wordt het metabolisme versneld. De seks heeft ook een directe invloed op afvallen doordat je er veel calorieën mee verbruikt. Er wordt in een seks sessie van uur ongeveer 1400 calorieën verbruikt. Het bloed wordt sneller door het lichaam gepompt, je hartslag versnelt en er komen hormonen vrij die een goed gevoel geven. Al deze effecten dragen bij tot het verliezen van vet en het versnellen van het metabolisme.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien