Hoe krijg je slanke taille?

 

Sinds 2014 is waist training echt een trend geworden. Dit komt omdat veel vrouwen een ideaalbeeld hebben van een slanke taille en brede heupen. Vooral de slanke taille zijn erg geliefd bij vrouwen. Waist training klinkt alsof vrouwen echt trainen voor een slanke taille, maar dit doen zij eigenlijk niet. Tenminste het is niet dat ze er hard voor sporten of bewegen. Waist training is namelijk een proces waarbij je een te strak korset draagt, of te wel een waist trainer, zodat je taille langzaam smaller worden. Zo een te strak korset word ook wel eens een waist shaper genoemd.

Een waist shaper heeft wel effect, maar gezond is het zeker niet. Het is namelijk zo dat je organen en ribben wordn weggedrukt waardoor ze beschadigd kunnen raken. Er zijn zelfs vrouwen die flauwvallen bij het dragen van een waist trainer. Dit bewijst dat het dus niet gezond voor je is. En toch vinden vrouwen hun uiterlijk belangrijker dan hun gezondheid, want waist trainers worden nog steeds verkocht.

Als je dan toch een waist trainer wilt gebruiken dan kun je er wel voor zorgen dat je het nog enigszins gezond houd voor je zelf. Draag in het begin het korset nooit langer dan 2 uur per dag, want je lichaam moet hieraan wennen. Het is belangrijk dat je het langzaam opbouwt. De slanke taille die je wilt bereiken zal niet van de een op de andere dag ontstaan. Dit is een geleidelijk proces, dus begin niet meteen op het uiterste level. Die slanke taille komen vanzelf je moet alleen een beetje geduld hebben.

Helaas is het resultaat wat je behaald niet permanent. Je Lichaamsvet en het vocht in je weefsels worden als het ware naar je heupen geperst. Je maag en vet worden opzij geperst maar ze verdwijnen niet Zodra je dus stopt met het dragen van het korset zal je lichaam zich weer terug vervormen.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien