Gezonder leven door een stappenteller te kopen.

Je Healthy life style volhouden op je werk is vaak erg moeilijk. Toch kun je onbewust meer dan 5000 stappen zetten op een normale werkdag. Vaak is het moeilijk om op deze dagen dat je op je werk bent gemotiveerd te blijven om je gezonde levensstijl door te zetten. En juist op deze dagen kun je door zoveel mogelijk stappen te zetten je gezonde levensstijl toch op peil houden.

Jezelf voorstellen aan de stappenteller.

Door het zien van resultaat kun je jezelf gemakkelijk motiveren. En omdat elke stap handmatig tellen en beetje ver gaat zijn er stappentellers ontworpen. Stappentellers komen in alle vormen en maten, maar vaak zijn ze op handig zakformaat. Voor de vrouwen die jurkjes en rokken dragen zijn er bijvoorbeeld stappentellers ontworpen die je aan je BH-bandje kunt dragen. Het tellen van de stappen gaat met de teller heel gemakkelijk. Je stopt de stappenteller gewoon in je broekzak of bevestigd deze aan je bh bandje en begint simpel weg met de dagelijkse handelingen. De stappenteller zal door de bewegingen die je maakt die dag de stappen voor je bijhouden. Om de Motivatie door de dag heen vol te houden kun je doelstellingen voor je zelf stellen. Je kunt elke dag een x aantal stappen proberen te behalen.

Wees creatief met de stappen

Om je gestelde doelstelling voor de dag te behalen moet je creatief zijn. Ga eens koffie halen voor al je collega’s, bied aan het pakje wel even op de post te doen, loop in je pauze een rondje of pak de trap in plaats van de lift. Elke stap die je zet telt de stappenteller op, en deze kunt je op de displays van de stappenteller makkelijk bijhouden. Zo weet je ook of je al dichter in de buurt van je doelstelling komt of dat je nog een paar stappen meer moet zetten. Deze resultaten kun je makkelijk bijhouden in de bijbehorende apps of op de websites. Zo kun je de voortgang in één keer aflezen.

Een stappenteller kopen die bij je past.

Sommige stappentellers hebben meerdere functies die voor jouw doelstellingen voordelig of juist nadelig zijn. Daarom moet je een stappenteller kopen die het beste bij je wensen past. Je hebt verschillende groottes, verschillende display maten en verschillende extra functies zoals apps of internetwebsites, hartmetingen, datumvermeldingen en klokopties. Ook kun je stappentellers kopen die niet in je broekzak hoeven maar die je gemakkelijk ergens anders kunt plaatsen mocht je willen dat niemand door heeft dat je je stappen telt.

Een stappenteller kopen kan gemakkelijk online.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien