Gezond eten en afvallen steeds makkelijker.

De laatste 2 jaar zie je een flinke verandering in hoe we met z,n allen met onze gezondheid omgaan waar we vroeger graag gebruik maakte van de snelle afslank methodes waarbij je in een korte tijd veel gewicht kon kwijtraken, beseffen steeds meer mensen dat deze snelle manier niet de juist weg is maar dat enige goede weg die van gezonde voeding is. We worden hier steeds bewuster van omdat er meer manier zijn die hier ons in kunnen voorzien, dit is meteen weer een sneeuwbal effect omdat je nu ook ziet dat er meer afslank methodes bij komen die zich juist richten op afvallen door middel van gezonde voeding.

Gezond eten thuisbezorgd.

Ene van de mooiste vindingen van deze tijd is dat je heel eenvoudig gezond eten thuis bezorgd kunt krijgen, waar vroeger thuisbezorgd eten vooral bekend stond als Pizza, Chinees, Spareribs en andere soort gelijken gaan we meer de richting op waarbij je zelf gaat koken met gezonde en verse producten die bij je thuis worden bezorgd. Deze trend kennen we nu vooral onder de naam foodboxen of maaltijdboxen.

We zijn bewuster aan het worden van onze gezondheid en weten steeds beter hoe we een betere gezondheid kunnen krijgen door het gebruik van verse producten zonder toegevoegde middelen en geur, kleur en smaak stoffen die je veel vind in producten in de winkels. Dit is goed nieuws, want het is erg belangrijk dat we deze kennis en bewust wording overdragen op de volgende generatie en onze kinderen, alleen zo kun je overgewicht en obesitas uitbannen. Ondanks dat het steeds beter gaat wordt het aantal mensen overgewicht nog steeds elk jaar meer.

De maaltijdbox van Mathijs Vrieze.

Een goed voorbeeld van een bedrijf dat zich inzet voor gezond eten is het bedrijf van Mathijs Vrieze dat onder de naam Mathijs Maaltijd box gaat, Mathijs is van origine kok en heeft bijvoorbeeld altijd de recepten voor Sonja Bakker verzorgt, nu jaren verder maakt hij kook programma’s boeken, geeft hij workshops en heeft hij sinds 2 jaar z,n eigen foodbox. Mathijs wil graag via zijn foodbox mensen laten zien dat gezond koken met verse en pure producten niet moeilijk hoeft te zijn maar juist heel makkelijk is.

Zo zet je alle gerechten in +/- 30 minuten op tafel door middel van duidelijke uitleg in het recepten boekje, Mathijs zorgt ook dat je alle ingrediënten in de goede hoeveelheden krijgt zodat je ze alleen nog maar hoeft te snijden en of toevoegen, alle producten zijn erg vers en komen direct bij de verschillende telers vandaan.

Dit is maar een van de manieren om makkelijk gezond te kunnen koken, deze box wordt bij je thuisbezorgd en inspireert, leert en verrast je elke week met nieuwe recepten, mocht je nog veel meer willen weten over deze maaltijdbox van Mathijs en opzoek zijn naar een leuke kortingscode kijk dan op deze website.

Afvallen met een programma over gezonde voeding.

Dit is een leuke manier om gezonder te gaan eten en vooral jezelf te voorzien van kennis. Deze kennis over gezonde voeding is wat je ziet bij de nieuwe opkomende afslank methodes, ze willen je geen pillen, poeders en of maaltijdvervangers aan smeren, maar nu zijn het vooral coachings-programma’s die je leren hoe je gezond kunt eten, het kan handig zijn maar je kunt net zo goed een gezonde maaltijdbox proberen, ben je toch opzoek naar een leuk en speels coachings-programma dan is wellicht het Happy Weight programma een goed alternatief. Happy Weight heeft 3 verschillende programma’s waar je in 15 weken naar een slanker en vooral gezonder leven gaat.

Het unieke een erg aantrekkelijke van Happy Weight is dat veel zorgverzekeringen deze afval methode vergoed, en dat ze daarnaast ook nog programma’s hebben die speciaal voor kinderen en verstandelijk gehandicapten zijn ingericht. Zo leren ze door middel van spelletjes en puzzels wat gezonde voeding is wat welke producten je beter kunt vermijden. Voor gehandicapten is er een speciaal stippenplan waarmee je aan de hand van gekleurde stippen over gezonde voeding leert.

Zoals je ziet heb je nu 2 opties van me gekregen waarmee je gezonder kunt leven en eten, beide zijn vanuit huis te bestellen en wordt de box van Mathijs bij je thuisbezorgd en ook het afslank plan Happy Weight is gewoon vanuit huis te volgen.

 

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien