E liquids in vele smaken

De elektronische sigaret heeft bijgedragen aan het verminderen van het aantal klassieke rokers. De overstap naar een hulpattribuut als de e-sigaret blijkt voor grote groepen mensen gemakkelijker te zijn dan overstappen op nicotine kauwgom of pleisters. Waarom is dit toch; wat is het geheim van de e-sigaret?

Kies de juiste e-liquids

Vanuit universitaire onderzoeken is gebleken dat e-sigaretten met een hoge voltage batterij schadelijk kunnen zijn voor de gebruiker. Het verbrandingsproces ligt te hoog. Bij een lage voltage is dit probleem niet geconstateerd vooralsnog.

Is dampen lekker via de e-sigaret? Dit valt of staat met de juiste keuze van de e-liquid. Wat is een e-liquid? Dit is de vloeistof die verdampt wordt. Deze vloeistoffen zijn in talrijke smaken verkrijgbaar, van de klassieke tabakssmaak, tot aan dropsmaken, fruitsmaken, snoepsmaken en overigen. Als damper zul je merken dat de ene smaak je absoluut niet zal bevallen, waar andere smaken weer goed aanslaan. Hoe koop je de juiste e-liquid? Het handigste is een proefpakket aan te schaffen; hierbij ontvang je diverse smaken en kun je de volgende keer de voor jou beste smaak kiezen.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien