Afvallen met natuurlijke voedingsmiddelen

Wil jij graag op een natuurlijke manier gezond slank worden? Lees dan snel verder, pas de tips toe en ga in 2018 goed beginnen door gezonde natuurlijke voedingsproducten te eten en drinken. Waardoor jij in 2018 jouw droomlichaam bereikt.

Laat je niet misleiden in de supermarkt

Veel producten in de supermarkt zijn bewerkt en aantrekkelijker gemaakt voor de consument door suiker, ongezonde vetten of vele E-nummers toe te voegen. Alhoewel niet alle E-nummers slecht of onnatuurlijk zijn, zijn er ook vele E-nummers bij die zo bewerkt zijn dat sommige mensen ze niet kunnen verdragen. Probeer daarom producten te kopen die zo natuurlijk mogelijk zijn. Denk aan groente en fruit, maar ook aan volkoren brood, zilvervlies rijst, zoete aardappels of havermout. Dit zijn producten die amper bewerkt zijn en gezonde koolhydraten bevatten. Koolhydraten die je beter kunt vermijden zijn koolhydraten uit suiker, snoep, koek, junkfood, frisdrank of fruitsappen uit een pak.

Kies voor gezonde en verse producten

Je denkt misschien goed bezig te zijn door fruitsappen te kopen. Ook deze zitten vol met stoffen en extra suikers om het lekkerder te maken. Vaak zitten er niet eens echt geperste fruchten in, maar wordt er gebruik gemaakt van fruitextract. Dit is zo weinig fruit, dat je voornamelijk suikerwater aan het drinken bent. Wanneer je toch graag fruitsappen drinkt, kies er dan voor om deze zelf te maken met een blender. Kies vers fruit of uit de diepvries, voeg wat water, melk of yoghurt toe en meng tot een heerlijke smoothie. Voor wat extra voedingsstoffen kun je ook wat groenten toevoegen als komkommer, spinazie, sla of andere groente die je lekker vindt. Door de zoete smaak van het fruit, proef je vaak de groenten niet eens en ben je tegelijkertijd super gezond bezig!

Het paleo dieet is een perfecte manier om natuurlijk en gezond te eten

Het paleo dieet is een vrij nieuw dieet, maar eigenlijk is het niet echt een dieet, maar meer een levensstijl. Een dieet is vaak van korte duur, waardoor je na je dieet al snel weer aan komt. Wanneer je je levensstijl aanpast zul je hier veel meer resultaten mee behalen én behouden. Het paleo dieet is een dieet waarbij je alleen maar natuurlijke producten eet, dus geen pakjes en zakjes of kant-en-klare maaltijden. Alleen maar voeding uit de natuur zoals onze voorvaderen ook aten. Je eet veel vlees, vis, eieren, noten, zaden, pitten, fruit en groente. Je vermijdt melkproducten, bewerkte granen en sojaproducten. Gelukkig zijn er veel voorbeelde van recepten die geschikt zijn voor het paleo dieet.

Niet gecategoriseerd

Reginald Obrien